Werkvormen

Haptotherapie

Haptotherapie biedt de mogelijkheid om opnieuw te leren voelen. Via aanraking word je bewust van jezelf. Hoe zit je in je vel? Houd je spanning vast of zijn er blokkades, die zich in het onbewuste hebben opgehoopt? Aanraken brengt gevoelens in beweging. Hoe ga je om met jezelf, met anderen of met de ruimte om je heen? 

Lees meer

 

Haptonomische zwangerschapbegeleiding

Samen met je partner ontdek je, door middel van aanraking, contact te maken met het ongeboren kind. Jullie kind reageert op aanrakingen. Een liefdevolle hand die met warmte en aandacht de buik van de moeder aanraakt, geeft het kind vertrouwen en veiligheid. Zo laten jullie het kind voelen dat het welkom is.

Lees meer

 

Kinderhaptomonie

Via haptonomie wordt het kind uitgenodigd contact te maken met lichaam, gevoel, houding en beleving. De zintuigen zijn voor kinderen de ingang om de wereld te verkennen. Zintuigen zijn essentieel om spanning los te laten en om voelen en denken in balans te brengen. Door het kind te bevestigen in zijn / haar beleving en de basisveiligheid te vergroten, ontwikkelt het kind een positief en reëel zelfbeeld.
Lees meer

 

Lichtwerk

Door jezelf af te stemmen op jouw innerlijk licht, leef je vanuit jouw krachtbron. Deze krachtbron is verbonden met de aarde en het universum, kortom met alles om je heen. Stromend licht geeft ruimte op lichamelijk, emotioneel,  mentaal en spiritueel gebied.
Lees meer